műfüves pálya építésben is profik vagyunk. Mindenképpen jó döntés hozzánk fordulni, ha olyan műfüves pályát tervez,ami a minden szinten kiemelkedő.

A sportpályák minősége nagyon fontos ahhoz, hogy rendeltetésszerű használatuk meg tudjon valósulni. A nem megfelelően kiépített pályán nem tudnak a játékosok úgy teljesíteni, hogy mindent kihozzanak magukból és a játék sem lesz az elvárásokhoz igazodó. A műfüves pálya építés a modern alapanyagok szakszerű felhasználásán, a hozzáértésen és a lelkiismeretes kivitelezésen egyaránt múlik. Birtokában vagyunk mid annak a tapasztalatnak és tudásnak, nem utolsó sorban pedig gépparknak, ami ahhoz szükséges, hogy a műfüves pálya építés hosszú távra szóló eredménnyel járjon.

A munkálatok megkezdése előtt szükség van a helyszín felmérésére és a pontos adatok egyeztetésére. Az elfogadott árajánlat zöld lámpát ad a projekt megkezdésének. Amennyiben érdekli az ajánlatunk a műfüves pálya építéssel kapcsolatban, érdeklődjön a megadott telefonszámon vagy pedig emailben!


Elérhetõségek
Telefon:+36 70 398 7170
E-mail:info@g73road.hu

Széchenyi logó

Elérhetõségek
Telefon:+36 70 398 7170
E-mail:info@g73road.hu

Széchenyi logó