Aszfaltozás
G73ROAD Kft.

Cégünk vállal minden aszfaltozással és útépítéssel kapcsolatos tevékenységet. Nálunk az aszfaltozásban és az építőiparban is jártas, kiváló szakemberek tevékenykednek.

Aszfaltozás magas színvonalon, korrekt árakon!

aszfaltozás

Aszfaltozás igényesen, korrekt díjért cserébe. Megfizethető árainknak köszönhetően bárki számára könnyedén elérhető a szolgáltatásunk, keressen minket!

Az aszfaltozással kapcsolatban sokaknak magasak az elvárásaik, nem véletlenül, hiszen a különböző úthibák komoly kockázati tényezőket jelenthetnek az autókra és a közlekedésre nézve egyaránt. Például egy nagyobb kátyú miatt előfordulhat, hogy a vezető hibázik a manőver során, amiből pedig könnyen kialakulhat közúti baleset is. Az egyenetlen utak, mélyedések igencsak bosszantóak, veszélyesek és nem utolsó sorban rontják a környezet igényes összképét is, így érthetők az elvárások az emberek részéről. Amennyiben Önnek is fontos a színvonalas, precíz kivitelezés az aszfaltozással kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal a munkálatok megkezdéséhez!

Az aszfaltozás terén kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy az embereknek fontosak a jól járható, biztonságos utak, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy megfeleljünk a magas igényeknek. Fő célunk, hogy munkánkkal hozzájáruljunk a biztonságos utak megteremtéséhez, garantáljuk, hogy elégedett lesz az aszfaltozással. Nem csupán a kivitelezésre, hanem az alapanyag kiválasztásra is nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen ez jelentős mértékben meghatározza a végeredmény színvonalát, tartósságát. Pontosan, gyorsan dolgozunk, és az aszfaltozás árakra sem lehet majd panasza. Szeretnénk, ha szolgáltatásunk széles körben elérhető lenne, ezért olyan díjakat alakítottunk ki, amik ezt lehetővé teszik. Itt nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a színvonalas kivitelezésért. 

Bízza ránk az aszfaltozást, és minden szempontból jól járhat! Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, megkeresése után igyekszünk hamar nekilátni a munkálatoknak. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről, és referenciafotóinkat is megtekintheti. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Kérjen díjmentes ajánlatot!

Aszfaltozás: mikor lehet rá szükség?

Aszfaltozás

Aszfaltozásra a leggyakrabban az útépítések során van szükség, hiszen ez adja az út felületét, ám más esetekben is érdemes emellett dönteni.

Ha aszfaltozásról esik szó, akkor a legtöbbeknek a közutak, a járdák és más közterületek ugorhatnak be, ám számtalan esetben lehet szükség rá magánterületeken is. Elég csak egy kocsibeállóra gondolni, de a bevásárlóközpontok parkolóit, vagy a magánterületeken elhelyezkedő utakat is aszfaltozással fejezik be, ám ezzel még nincs vége. Ipari területeken, raktárakban, mezőgazdasági épületekben és azok környezetében is az aszfaltozás lehet a legjobb megoldás, és hiába elterjedt napjainkban a térkövezés, mint esztétikus burkolattípus, az aszfalt tartósságával nem képes felvenni a versenyt, ezért akár még teraszok esetében is érdemesebb lehet ezt választani.

Ami az aszfaltozás árát illeti, bizonyos esetekben – például a fentebb említett parkolóknál – gyakorlatilag aprópénzből megoldható, ha a komplexum teljes építési költségével vetjük össze, de egy kisebb terület térkövezéséhez képest is töredékáron valósítható meg. Az aszfaltozás ára emellett még több tényező függvénye is, így például az aszfaltozni kívánt terület mérete, illetve az előkészítés típusa is befolyásolja. Ez utóbbival kapcsolatban érdemes tudni, hogy a nagy igénybevételnek kitett helyeken – például az ipari területeken, az utaknál, vagy épp egy parkolóban – az alapok erőssége kiemelten fontos, míg egy terasznál sokkal rövidebb az előkészítési idő, hiszen csupán emberek súlyát kell elviselnie.

Amennyiben aszfaltozásra lenne szükség, cégünk vállalja a feladatot! Utak, parkolók, kocsibeállók és más területek aszfaltozásában is számíthat ránk. Az aszfaltozás ára nálunk kifejezetten kedvező, a minősége pedig kiváló, ezért Önnek is érdemes bennünket választania!

Ha felkeltettük az érdeklődését, és kérdései lennének az aszfaltozással és az aszfaltozás árával kapcsolatban, illetve, ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Aszfaltozás ára: kedvezőbb, mint gondolná!

aszfaltozás

Az aszfaltozás a köztudatban egy rendkívül költséges dologként él, holott kifejezetten kedvező árú szolgáltatásról van szó.

Amikor az aszfaltozás kerül szóba, a legtöbben a közutakra asszociálnak, holott nem csak azok esetében lehet, vagy épp érdemes az aszfaltozás mellett dönteni. Magánterületeken is akadhat olyan felület, amit számtalan módon fel lehet ugyan készíteni az autók fogadására, ám az aszfaltozás a leginkább költséghatékony és a leggyorsabb megoldás; ilyen lehet például egy magánút, kocsibeálló, parkoló, vagy szinte bármi, amin autók és emberek közlekedhetnek.

Az aszfaltozás ára több tényezőtől is függ, tehát előre meghatározni szinte lehetetlen. Először is ott az aszfaltozni kívánt terület mérete, ám csak ez alapján kiszámolni a végleges költséget kizárólag akkor lehet, ha a terület elő van készítve az aszfaltozáshoz, ami a legutolsó munkafázis. Az előkészítés kifejezetten hosszadalmas is lehet, de ugyanez igaz a többi burkolat esetében is, az aszfaltozás árát viszont mindenképp megnöveli. Érdemes tudni, hogy többféle módon is fel lehet készíteni egy területet az aszfaltozásra, tehát ez is egy változó. Az előkészítés a terheléstől függ; értelemszerűen egy kamionok ki- és berakodására szolgáló területnél fontosabb a minél szilárdabb alap, mint egy kocsibeállónál, vagy járdánál.

Ha kedvező ajánlatot keres aszfaltozásra, érdemes Önnek is bennünket választania! Cégünk hosszú évek tapasztalatával vállalja az utak, parkolók, kocsibeállók és más területek aszfaltozását, de egyéb feladatok elvégzésében is számíthat a segítségünkre. Fontosnak tartjuk, hogy az aszfaltozás árát minél alacsonyabban tartsuk, hiszen így szolgáltatásainkat bárki igénybe tudja venni a környezete szépítése érdekében.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége az aszfaltozással és az aszfaltozás árával kapcsolatban, illetve, ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot is!

Az aszfaltozásban nem végzünk kontár munkát!

aszfaltozás
Az aszfaltozásnál a minőségre törekszünk, az útépítésben nem elégszünk meg a középszerűvel. A jobb minőségű utak gyártásához mi is hozzá teszünk!

Az aszfaltozást ár alapján nem szabad megrendelni, hiszen az nem mindig tükrözi magának a szolgáltatásnak, illetve a terméknek a milyenségét. Sokszor lehet tapasztalni, hogy az ár magas, de nem arányos a minőséggel. A mi cégünk és csapatunk nem végez hanyag munkát, hanem az a célunk, hogy a legjobb tudásunk szerint építsünk utat, kátyúzzunk és aszfaltozzunk. Szeretnénk hozzá járulni ahhoz, hogy szerte az országban egyre több helyen legyen járható, esztétikus, biztonságos útburkolat.

Keresse bizalommal a csapatunkat, ha szeretne olyan aszfaltozást megrendelni, amire évek múlva is úgy tud tekinteni, mint egy jól elvégzett munkára! A honlapunkon referenciákat is talál, ezek a fotók mind munka közben készültek és megmutatják, mire vagyunk képesek, ha aszfalt kerül a kezünkbe. A részletes felvilágosításért lépjen kapcsolatba velünk a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén!

Kérjen díjmentes ajánlatot!

Aszfaltozás igényes infrastruktúrához

aszfaltozás
Az aszfaltozásra szükség van az új lakóparkokban is! A kátyúmentes út a mi közreműködésünkkel készül el!

A terjeszkedő városok, az épülő új házak a lakott területek növekedését jelentik. Az új lakóépületek új járdákat és utcákat is igényelnek. Sok helyen csak poros földutakat találni, ahonnan hiányzik a szakszerűen kiépített infrastruktúra. Az aszfaltozás ezeken a területeken is gyors segítség ahhoz, hogy igényes lakónegyed létesüljön rövid idő alatt. Érdemes az aszfaltozást már az építkezés idején megrendelni, hogy mire megérkeznek az új tulajdonosok, teljesen kiépített lakókörnyezet fogadja őket. A kátyús, hepehupás, poros földutak sem a járműves közlekedésnek nem kedveznek, sem a gyalogosoknak nem jelentenek előnyös megoldást.

Forduljon bizalommal az aszfaltozásban már nagy tapasztalattal rendelkező cégünkhöz és rendeljen útépítést tőlünk! Az aszfaltozás árakról előzetes felmérést követően tudunk árajánlatot összeállítani. Erről kérjen tőlünk bővebb tájékoztatást az egyik elérhetőségünkön!

Aszfaltozás kedvező árakon!

aszfaltozás
Az aszfaltozás az útépítés, útjavítás gyors és eredményes módja. A jó minőségű, időtálló és nem utolsó sorban esztétikus utak aszfaltozással készülnek. Egy ilyen munkát többféle technológiával is el tudnak végezni a szakemberek, illetve az útépítésre szakosodott cégek. Az útépítéshez választott módszer is befolyásolja az aszfaltozás árait. Szóba jöhet hengerelt, mart, öntött vagy melegen hengerelt aszfaltozás is, hogy csak a legelterjedtebbeket említsük. Az aszfaltot be lehet dolgozni kézzel vagy gépekkel és az sem mindegy, hogy pontosan milyen anyagot használnak az útépítéshez. Az aszfaltozás árának további tényezői közé tartoznak a számok is: mekkora területet kell aszfaltozni, milyen messze fekszik a munkaterület ahová el kell vinni a munkagépeket és az építőanyagot, milyen vastag lesz majd a burkolat stb.

Az aszfaltozás menetéről röviden

aszfaltozás
Az aszfaltozás az útépítés, útjavítás gyors és eredményes módja. A jó minőségű, időtálló és nem utolsó sorban esztétikus utak aszfaltozással készülnek. Egy ilyen munkát többféle technológiával is el tudnak végezni a szakemberek, illetve az útépítésre szakosodott cégek. Az útépítéshez választott módszer is befolyásolja az aszfaltozás árait. Szóba jöhet hengerelt, mart, öntött vagy melegen hengerelt aszfaltozás is, hogy csak a legelterjedtebbeket említsük. Az aszfaltot be lehet dolgozni kézzel vagy gépekkel és az sem mindegy, hogy pontosan milyen anyagot használnak az útépítéshez. Az aszfaltozás árának további tényezői közé tartoznak a számok is: mekkora területet kell aszfaltozni, milyen messze fekszik a munkaterület ahová el kell vinni a munkagépeket és az építőanyagot, milyen vastag lesz majd a burkolat stb.

Kérjen díjmentes ajánlatot!

Aszfaltozás útburkolat cseréjéhez, javításához

aszfaltozás
Aszfaltozást a tönkrement burkolat kijavítására, pótlására is rendelhet!

Az útburkolat télen és nyáron is ki van téve az időjárás hatásainak, ezen kívül pedig a közlekedés, a mechanikai hatások is igénybe veszik. Nyáron az aszfalt felső rétege akár 50 Celsius fokra is felmelegedhet, ami a közlekedés hatására eldeformálódik. Télen a mínuszokban az aszfalt húzószilárdsága eléri a kritikus értéket és emiatt a burkolat könnyen megreped.

Az aszfaltozásra szükség van akkor, ha az útburkolat állapota már az eredetihez képest jelentősen megváltozott és ez rontja a közlekedés minőségét, valamint biztonságát. A munkálatokhoz a célnak megfelelő összetételű, speciálisan kikevert aszfalt kell, de a kivitelezéshez használt géppark is előfeltétele a minőségi eredménynek. A tönkrement burkolat kijavítása, cseréje minden közlekedésben résztvevő érdeke!

Az aszfaltozás árakról, az elérhető szolgáltatásokról is osztunk meg információkat az érdeklődőkkel. Keressen minket bizalommal, ha aszfaltozást szeretne rendelni!


Elérhetõségek
Telefon:+36 70 398 7170
E-mail:info@g73road.hu

Széchenyi logó

Elérhetõségek
Telefon:+36 70 398 7170
E-mail:info@g73road.hu

Széchenyi logó