Az aszfaltozás csak első pillantásra egyszerű, de a magas minőséghez nem csak kiváló alapanyag, hanem szaktudás és gyakorlat is szükséges.

Az aszfaltozást nem lehet házilag elvégezni, már csak az aszfalt felhasználási módja miatt sem, ám a tartósság érdekében fontos tisztában lenni az előkészítés módjaival is. Az aszfaltozás ugyanis nem csupán egy réteg aszfalt elegyengetése a talajon; ennél jóval többről van szó.

A talaj szerkezete alapvetően porózus, laza, aminek köszönhetően élőlényeg sokasága képes megélni benne, ám ez a tulajdonság az aszfaltozás tekintetében inkább átok, mint áldás. A kihűlt és megkötött aszfaltréteg ugyanis merev és rideg, megfelelő alátámasztás nélkül tehát könnyen repedezik, törik, és a hazánkban jól ismert kátyúsodás is rövid időn belül megjelenik, azaz a felület tönkremegy. Tény, hogy ez a folyamat minden aszfaltfelület esetében várható, még akkor is, ha megfelelően előkészítették a területet, azonban csak nagy terhelés hatására, hosszú évek után.

Egy szakszerűen kivitelezett aszfaltozás után viszont a felület évekig megőrzi egyenletes simaságát, nem repedezik, nem törik, a terhelést is bírja, és az időjárás viszontagságainak is ellenáll. Annak érdekében tehát, hogy elkerülhetőek legyenek a problémák, fontos egy olyan vállalkozást megbízni az aszfaltozás kivitelezésével, amely nem csak a szükséges gépparkkal és tudással, te tapasztalattal is rendelkezik a különböző talajtípusokra történő aszfaltozás terén!

Ha Ön is ilyen vállalkozást keres, nálunk a legjobb helyen jár! Tekintse meg referenciáinkat, olvasson bővebben tevékenységünkről, majd döntsön mellettünk, és garantáljuk, hogy elégedett lesz a végeredménnyel! Áraink kedvezőek, rövid határidőkkel dolgozunk, a minőséget pedig mindennél többre tartjuk, ezért önnek is érdemes hozzánk fordulnia!

Amennyiben aszfaltozásra lenne szükség, ne érje be kevesebbel, mint a legjobb, és válasszon bennünket! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot!


Elérhetõségek
Telefon:+36 70 398 7170
E-mail:info@g73road.hu

Széchenyi logó

Elérhetõségek
Telefon:+36 70 398 7170
E-mail:info@g73road.hu

Széchenyi logó