Széchenyi támogatás

A G73 Road Kft technológiai fejlesztése

  • a kedvezményezett neve: G73 Road Kft.
  • a projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-01999
  • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.10.31
  • a szerződött támogatás összege: 9.999.999 Ft
  • a támogatás mértéke: 70%
Széchenyi támogatás

A projekt tartalma:

A projekt során 1 db Bobcat E19 márkájú minikotrót tervezünk beszerezni, amely egy több mint 80 éves amerikai gyártó erős, megbízható és hatékony gépe, amely a magyar piaci igények szerint került kialakításra.

Az innovatív, könnyen karbantartható, időtálló acél burkolatú panelekkel rendelkező gép jó komfortérzetet biztosít a kezelőnek, hatékony, környezetbarát motorral rendelkezik.
Fő tevékenysége az alapozáshoz szükséges földmunka, árokásás, kiemelés, amelynek hatékony elvégzéséhez nélkülözhetetlen a rakodó gép.
Vállalkozásunk nem rendelkezik ilyen eszközzel, a földmunkát alvállalkozói tevékenységként vesszük igénybe. A beszerzéssel a tevékenységet saját magunk el tudjuk végezni, költséghatékonyabban, ezen kívül a munka időzítése sem függ tőlünk független vállalkozástól.
A beszerezni tervezett gép üzemanyagtakarékos, így a környezetet is védi, a költséghatékony szolgáltatást is segíti.
Az eszköz hordozható, kerekekre szerelt, két síkban működő mobilosztályozó gép, amely föld, komposzt, építési törmelék, humusz, kavics, homok, papír, karton és egyéb hulladékanyag feldolgozására, osztályozására alkalmas.

2 fő foglalkoztatott bérköltségének támogatása is megvalósul, amely elősegíti, hogy szakképzett munkavállalót alkalmazzunk, ezáltal a munkák minősége javul, versenyképességünk nő. A munkavégzéshez szükséges feltételek kialakítjuk.

1 fő foglalkoztatott számára munkavédelmi és elsősegélynyújtási ismeretek képzést valósítunk meg annak érdekében, hogy a testi épségét veszélyeztető helyzeteket biztonságosan kezelje, szükség esetén segítséget tudjon nyújtani.

A fejlesztés megvalósításával, innovatív, hatékony eszköz beszerzésével vállalkozásunk versenyképessége nő, piaci pozíciója erősödik, humán erőforrás problémáink megoldódnak, így a helyi foglalkoztatás javul, a település lakosságmegtartó képessége, gazdasági helyzete javul, hátrányai csökkennek.

bobcat-e19
bobcat-e19

Elérhetõségek
Telefon:+36 70 398 7170
E-mail:info@g73road.hu

Széchenyi logó

Elérhetõségek
Telefon:+36 70 398 7170
E-mail:info@g73road.hu

Széchenyi logó