Sportpályaépítés tapasztalattal, rövid határidővel és kedvező feltételekkel – ha sportpályára, futópályára, vagy sportparkra lenne szükség, bízza ránk!

A szabadtéri sport számtalan szempontból jobb, mint a beltéri: egyrészt a friss levegő serkentőleg hat, másrészt a természet közelsége – még ha csak a városi parkokról beszélünk is – egyszerűen inspirálja az embert a nagyobb teljesítmény elérésére. A környezet azonban még nem minden, hiszen egy réten sokkal kevésbé hatékony a mozgás, mint egy direkt erre a célra épített sportpályán.

Ha a másik oldalról, azaz a terület tulajdonosáról beszélünk, számára a hely kihasználtsága az elsődleges szempont, akár önkormányzati, akár magánterületről beszélünk. A sportpálya tömegeket is vonzhat, míg egy üres telek csupán egy kihasználatlan erőforrás, amiből többet is ki lehetne hozni – erre szolgál a sportpályaépítés, illetve ezzel foglalkozik cégünk is.

Az ideális sportpálya biztonságos, esztétikus, könnyű karbantartani, és nagy igénybevétel mellett is sokáig lehet számítani rá. A sportpálya építésének az elképzeléseknek megfelelően kell megvalósulnia, de jó, ha a burkolat típusát illetően van választási lehetőség, hiszen így lesz minden szempontból optimális a pálya. Ismerni kell a sportpályaépítés folyamatát, valamint technológiai sorrendjét, amihez nem csak szakértelem, hanem nagy tapasztalat is szükséges. Természetesen a célnak megfelelő, korszerű gépek használata is kiemelten fontos, csak ezekkel lehet precízen és szépen dolgozni, de a korszerű anyagok ismerete is elengedhetetlen.

Ha sportpályát építtetne, válassza Ön is cégünket! Műfüves sportpályákat, rekortán – öntött gumi – burkolatú sportpályákat, valamint futópályákat is építettünk az évek során, melyeket megtekinthet referenciáink között. Válasszon bennünket, és garantáltan nem bánja meg a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a sportpályaépítéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!


Elérhetõségek
Telefon:+36 70 398 7170
E-mail:info@g73road.hu

Széchenyi logó

Elérhetõségek
Telefon:+36 70 398 7170
E-mail:info@g73road.hu

Széchenyi logó