Műfű forgalmazás és burkolatépítés

Kellemes környezet a kertben, teraszon, sportpályán, óvodában télen és nyáron egyaránt
SPORTPALYA

Műfű forgalmazás – Műfű burkolatépítés

A műfű burkolatépítés közvetlenül a meglévő aszfaltra vagy betonfelületre fektethető, feltéve, hogy jó kerületi rögzítés érhető el (azaz az aszfalt jó állapotú és nem szaggatott). A szőnyeget megfelelő ragasztóval ragasztjuk az aljzathoz. Ha az aszfalt csapadék alatt és után is visszatartja a vizet, szükség lehet az aszfalton vízelvezető lyukak fúrására az állóvíz eltávolítása érdekében. A munkálatok mellett cégünk műfű forgalmazással is foglalkozik.

Bízza ránk az aszfaltozást, és minden szempontból jól járhat! Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, megkeresése után igyekszünk hamar nekilátni a munkálatoknak. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről, és referenciafotóinkat is megtekintheti. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Kérjen díjmentes ajánlatot!

Műfű burkolatépítés lépésről – lépésre

SPORTPALYA
A helyszíni felmérés, tervezés
Szükség lehet a bekért adatok pontosítására. A műfüvesített területről kérni fogunk képeket, ha úgy látjuk, akkor személyesen mérjük fel az adott helyszínt még a műfű burkolatépítés előtt.

A folyamatról elkészítjük a kivitelezési tervet: mit fogunk csinálni, milyen anyagokkal és rétegrenddel. Mellékeljük a teljes árat, rejtett költségek nélkül. A terv elfogadása után megkötjük a szerződést és a megbeszélt időpontban kitelepülünk a helyszínre.

A földmunka (opcionális)
Amennyiben szükséges, elvégezzük a terep előkészítését is. Eltávolítjuk a szükségtelen elemeket – régi fűréteg, gaz, stb. Lézeres szintmérő segítségével kiegyenlítjük a talajt majd a szegélykő határolók betonozásával megalapozzuk a kavicságyazat megfelelő tartását. Ha ezek már megvannak, akkor tereprendezésre nincs szükség, de minden esetben felülvizsgáljuk a készen kapott szintezést és szegélykövezést.

A rétegrend kialakítása
A tökéletes műfű alap (társaságunk műfű forgalmazással is foglalkozik) titka a tökéletes rétegezés kialakítása. Az igénybevétel ismeretében, BobCat és kézi erő segítségével mélyítjük a területet 10-30 cm-ig. A föld tömörítése után háromfajta kavicsréteg kerül felhasználásra, a durva, nagy szemű munkakavicstól kezdve a 0,4-es méretig, hogy tökéletesen egyenes földfelületet kapjunk. (Azonban hely függő rétegrendet is alkalmazhatunk). Minden egyes réteget vibrációs munkagéppel tömörítünk, hogy a hatás életre szóló legyen. Csak ezt követően jöhet a műfű kiterítése.

A műfű lerakása
Az utolsó fázisban kerül sor a műfű szőnyeg kiterítésére (műfű burkolatépítés), ami a legnagyobb tapasztalatot és precizitást igényli. Figyelni kell a gyűrődésekre, a szálirányra, illetve a hőmérséklet szintén befolyásoló tényező lehet. Az illesztések, a ragasztás és a szélek megmunkálása mind olyan folyamat, amiben könnyen végzetes hibát lehet ejteni, de társaságunknál ilyen nem fordulhat elő!
A műfű típusától függően kvarchomok felhasználására is szükség lehet, ami az esztétikumot – jól eldolgozva – nem rontja, ugyanakkor további stabilitást érhetünk el vele.

Az örökzöld pázsit

műfüves pálya építés
Nincs más hátra, mint hátradőlni és élvezni a látványt! A bosszantó kiégés, gaz, és fárasztó fűnyírás a múlté, csak a kellemes környezet a kertben, teraszon, sportpályán, óvodában télen és nyáron egyaránt. Elégedett lesz a döntéssel, hogy hozzánk fordult és erre még garanciát is adunk a műfű forgalmazása mellett.

A fentiek alapján elmondhatjuk, hogy a műfű burkolatépítés sok tapasztalatot és szakértelmet igényel. Csak kevesen gondolnak ebbe bele és saját maguk akarják megcsinálni. Miután a „barkácsolásuk” nem hozta a várt eredményt, hozzánk fordulnak a műfű forgalmazás vagy a műfű burkolatépítés kapcsán.

Helyszín felmérés

Kérjen díjmentes ajánlatot!

A műfű burkolatépítés megkezdése előtt szükség lesz a helyszín felmérésére és a pontos adatok egyeztetésére. Az elfogadott árajánlat után indulhat a projekt. Kérjük, hogy érdeklődjön a megadott telefonszámon vagy a g73road@inmdamail.hu elektronikus címen.

Elérhetõségek
Telefon:+36 70 398 7170
E-mail:info@g73road.hu

Széchenyi logó

Elérhetõségek
Telefon:+36 70 398 7170
E-mail:info@g73road.hu

Széchenyi logó