sportpálya építést magas színvonalon kivitelezzük megrendelőinknek! A sport szabadtéri változatához, épített pálya az ideális helyszín. Egy ilyen sportpálya göröngyöktől, gödröktől mentes, biztonságos és esztétikus helyszín a csapat sportokhoz és az egyéni sportok műveléséhez.

Vállaljuk műfüves sportpályák építését is, amiket szakértő csapatunk rövid idő alatt elvégez. A megadott határidőre a kijelölt területen elkészül a futballozásra, futásra és egyéb játékokra, versenyekre használható pálya. A füves pálya mellett el tudjuk készíteni a pálya körül kialakítható futóköröket is, illetve a szabadtéri sportparknak szánt területet.

megépült sportpálya minden szabálynak eleget tesz, mutatós, méretben pont megfelelő, színvonalas létesítmény lesz, ahol fiatalok, idősebbek, amatőrök és profi sportolók együtt hódolhatnak a mozgás örömének és versenghetnek játék közben.

sportpálya építéssel kapcsolatos tudnivalókat igényelje kollégáinktól, az egyik elérhetőségünkön, amit a honlapunkon közzétettünk!


Elérhetõségek
Telefon:+36 70 398 7170
E-mail:info@g73road.hu

Széchenyi logó

Elérhetõségek
Telefon:+36 70 398 7170
E-mail:info@g73road.hu

Széchenyi logó